dålig uppdatring nu, och en tid framöver. ni märker när det drar igång igen! ;)


DAGENS BLOGG

Vill ni vara med i dagen's blogg?
gå med!

somsagt..

Akuten igår - Jag var på vårdcentralen vid 2 tiden för ett otäckt sår jag har, efter det så skulle jag och mamma handla, då fick jag extrema magsmärtor. Brydde mig inte så mycket eftersom jag tänkte att det skulle gå över. När jag och mamma kom hem satte vi oss i soffan och fikade, jag fick kramper i "vågor"(fram och tillbaka). Kändes som "värkar" typ. kommer och går hela tiden. När jag skulle försöka gå till mitt rum kunde jag inte ens röra benen för jag hade så jävla ont, så satt i soffan och grät. Jag brukar klara av magont jätte bra faktiskt..jag börjar ialf inte gråta..Men jag grät massor. Så jag och mamma åkte till akuten, där fick jag VÄNTA extremt lång tid. Fick ta mamma olika blodprover, urinprov osv. men dom hittade inte något speciellt. Dom tror att det var något med tarmarna att jag ex. äter dåligt osv. Det var ialf det som hände igår. Men jag ska till vårdcentralen och försöka göra en utredning, dom här kramperna i magen jag snacka om, får en sån varje dag unnifär(SVIDER). Den vara 5 sek. Men den här gången varade det hela 4timmar totalt..usch..

akuten..

Först vårdcantralen..hem sen.. sen akuten. USCH!
Berättar var som hänt imorgon..

nervös..

Inför dagen, idag är det mycket som händer..känns det som! Först är det den "topphemliga" pisa-underssökningen i matematik. Sedan är det massa annat skit..Känns som att det är min otursdag..så är faktiskt lite halvt rädd. Men får ta det extra lugnt idag än vanligt antar jag..
Jag och Duckface ♥

nej nu!

Tycker verkligen att det börjar bli dags för att fixa en design..ska ta en ny gratis-design. Sedan får jag börja jobba på en egen..men det tar ju ett tag och fixa det..Mycket nogrannhet..ifall man ha en bra design vilket jag vill!

Nu ska jag spela en runda LoL mot min pojkvän..måste besvisa att jag äger honom på det..:P
Sen SÄNGEN! (viktigt dag imorgon)




underbar natt!

somsagt, natten spenderades hos älskling med duckface och skräckfilm..usch..den var riktigt läskig!
Trött var ajg doc så somnade vid 2 typ..han blev nog lite besviken..man gick upp vid 6 på morgonen så inte så konstigt egentligen. Kom nyss hem iallafall så äter smörgås med varm choklad! :)

he's smile!

Uppdateringen under kvällen/natten/morgonen kommer inte vara på topp eftersom att jag ska sova hos mina underbara pojkvän. Så kommer inte ha tid till att blogga tyvärr! Hoppas att ni överlever utan mig, men det gör ni! JUST BE STRONG BITCHEZ!
som ni märker gillar jag mina lockar..:P

Vinnare av dagens blogg..

Nu får ni veta vem som blev dagens blogg!
Det blev;
Jätte härlig blogg må jag säga! =)




Nu bär det av!

Ska fotvarandra till min älskade skola! har inte var där på en vecka pga sjukdom..Aja, får uppdatera när jag kommer hem, då får ni även veta vem som blev dagens blogg;)

Nu bär det av!

Ska fotvarandra till min älskade skola! har inte var där på en vecka pga sjukdom..Aja, får uppdatera när jag kommer hem, då får ni även veta vem som blev dagens blogg;)

Dagens blogg agaiin.

Vi kör dagen's blogg igen, kommentera detta inlägget "jag är med" dyl.
När jag kollar vilken blogg som kan bli "dagens.." kollar jag Innehåll och Design.
Det kan bli du!

Kramar Molly ♥

dissar..

MENS! min mens kostar ca 26kr per "gång". Per år blir det 312kr..Fan vad onödigt egentligen? det borde fan vara mycket billigare. Blir så jävla förbannand på detta samhälle. USCH! HELVETE MED VÄRLDEN! JAG ÄR MENS! JAG ÄR DYR! JAG ÄR KVINNA! FUCK OF!

Dagen blogg blev..

Grattis till dagen's blogg som blev --->
Kolla in det;)

Tävling!

Tänkte börja med att varje dag ha en liten tävling som heter..DAGENS BLOGG!
Vilket innebär att ni kommenterar inlägget som heter dagen's blogg, men typ "jag är med"(vilket är detta inlägget).
Var noga med att skriva ut eran bloggadress. Jag kommer sedan höra av mig till er(eran blogg) När jag har valt ut dagen's blogg. Jag kommer att länka dagen's blogg så mina läsare kollar på eran blogg.

förlåt!

Jag ber om största möjliga ursäkt för dålig uppdatering på bloggen! Jag har vart dålig hela veckan så har tyvärr inte haft någon blogg-ork alls! Nästa gång LOVAR jag att skriva det här. Men är mycket bättre nu så nu kör vi igen ordentligt!  Sammanfattning av veckan: Måndags- gick hem från skolan pga allergi. Tisdags-Var hemma från skolan pga feber. Onsdag- gick till skolan för nationella prov i kemi, gick sedan hem för jag mådde inte bra. Torsdags-hemma, fredag-hemma. Det var väldigt kort sammanfattning men det duger!
Fredag kväll och igår kväll hände inte så mycket, väligt segt och var mycket trött..så satt mest hemma och spelade LoL, hihi..
Nu ska jag snart möta upp duckface och snacka lite skit med henne, resten av dagen är oplanerad så det blir väl antagligen att sitta hemma och spela, men det är kul! :)
Bild från i Fredags, lockade håret..vilket jag inte gjort sen jag gick i 4an:-)

virus

Dagen spenderas med virus i kroppen...vilket betyder att man är hemma och inte mår speciellt bra. Jätte roligt!...verkligen. Gårdagen spenderades med min älskade pojkvän, film + mys!
Nu ska göra lite mat till mig, är vråål hungrig..

Sätter igång..!

Självklart så sätter jag igång min lilla syster med att baka choklad bollar till mig klockan kvart över 7 på morgonen, underbart snäll är jag!  Sov inte så värst bra inatt, somande vid halv 2..Låg och plugga hela kvällen/natten till SO provet "första världs-kriget". Men insåg sen att det inte det var värt det när jag tänkte sammanfatta för min far vad jag kunde.."det började 1914-1918"..Tyskland förlorade. Det är det enda jag vet,  endå så satt jag och läste några timmar..Aja, får väl skylle mig själv så börjar plugga i sista minuten:/

Idag blir det skola somsagt..får klara mig utan min lilla ASIMMA..hon är hemma idag. Efter skolan så ska jag umgås med min älskade påskägg, saknat det så..;)
uppdaterar senare..♥

gårdagen..


at duckface place




Tack för gårdagen!

Tack så jätte mycket för kvällen/natten, kom hem vid kvart över 5..det första pappa sa var "gå ut med Elliot en snabbis"(min hund). Vakande för ca 1 timma sen, sovit som en björn som ligger i ide..
Ikväll ska jag umgås med min älskade pojkvän..maybe *****...

videoblooogg


tråkiga människor?

Helt ärligt tycker jag att det är tråkigt att se ut som alla andra..fine, alla är unika men man måste va sig själv! En person som är och ser ut som alla andra är fan ingenting.
Jag kan säga att jag är speciell.
Blåa läppar = tummen upp!



Blått hår = tummen upp!

Jag är ganska blå av mig..Jag älskar att typ sminka mig "blått". Jag gillar folk som vågar sticka ut i mängden och visa sitt riktiga jag. Det är en viktigt egenskap hos en person.


tänker på dig..

..min älskling när jag har låten ♥
så bra!

bigbrother

Nyligen hemkommen från skolan. Seg dag som vanligt med slutade vid 1 så det är ju ändå härligt! Nu ska jag ta och kolla på gårdagens avsnitt av BB, har ju tyvärr inte kanal 11 så då får man köra på datorn.  Funkar lika bra faktiskt. Onödigt att köpa kanal 11 för det är så jävla fult! elva kan också tolka fel.. älva(fe) varför inte döpa om kanal till elvish, skulle lätt köpa den då. Jag åt nyss 3 mackor..men är lika hungrig som innan, så får fotvandra till köket för att fixa mer mat!

duckface'

Den här harmoniska kvällen spenderas med linda! Vi spelade sällskapspel med tända ljus och kaffe. Alla lika trevligt att umgås med den puddingen!
Hon är ju för sötDUCKFACE

Stackars människa!

Såg den här hemska bilden på facebook nyss, det första jag tänkte var stackars tjej! 
Hon ser vedervärlig ut på bilden. Hon är inte värd att se ut som en jävla 4åring som lekt lite med sminket. Är det bara jag som ser henne fin om hon skulle ta bort allt jävla skit. Hon är ju jätte fin i ansiktet i sig..fina ögon, näsa, munnen är nog finare om hon inte putar med läpparna. Hur kan en fin människa förstöra sig så mycket med lite olika produkter..hemskt faktiskt. Hennes hår ser ju ut som jävla lövhög. Jag har inget problem med tuperat hår alls..men det där är bara tovit. Snälla! hjälp människor som ser ut såhär..dom är oftast jätte fina utan allt jävla klet i anisktet.. om jag skulle träffa denna unga damen. Skulle jag säga åt henne att köpa en ny foundation. Folk i sverige tycker detta utséende är fel, jag har full förstålse för det. fine, jag gillar människor som vågar vara sig själva..men det här..FYFAN!

la france

Kan inte sluta garva..har hört många franska låtar i skolan på lektionerna. Men det här slåt allt! så jävla sexi kille när han springer..eller?
Det roa mig iallafall, det är det viktigaste!

fjort..

Fjortis är en oftast nedsättande beteckning på någon i de yngre tonåren som uppvisar omoget beteende. Ordet kommer från fjorton år, men kan även användas i överförd mening om personer i andra åldersgrupper; fjortis har då inte med ålder att göra utan har snarare blivit något av en stereotyp. Ordet finns med i den trettonde upplagan av Svenska Akademins Ordlista från 2006.[1][2] Benämningen används ibland även synonymt med engelska bimbo, vilket dock kan sträcka sig längre upp i åldrarna.

Den typiska fjortisen är utseende- och modemedveten och förknippas ofta med alkohol och festande.[3] Tjejerna använder mycket smink och färgar ofta håret blont, medan killarna vanligtvis fixar håret med hjälp av mycket hårvax. Främst tjejerna väcker ofta uppmärksamhet genom att klä sig utmanande.[4]

 

En applåd till era små fjortisungar! Varför gå runt och beté sig som en 5 åring? haha skoja bara. Det roliga är ju faktiskt att dagens ungdommar ser vad fan som helst som "fjortis". Om man har foundation på läpparna "FJORTIS". Du har blont hår och löshår "FJORTIS". Du festar hela tiden och går med utmanande klädsel "FJORTIS" OSV....Sammanfattning av det där var ju att alla är fjortisar. Du har säkert sagt "omg" nån gång..det kan vara fjortisstämplat beroende vart man kommer ifrån. Helt ärligt så har ordet fjortis blivit för stort. Känner ingen fjortis, vet ingen heller. Alla jag känner har väl en liten fjortis-egenskap men det är ingen big-deal. Aja, blir du fjortisstämplad gör något roligt utav det istället för att få ett bättre rykte. Tycker personligen att fjortis är ett nedsättande ord men som passar bra i många lägen.




"omg jag är sååww 666§§§§".


Kom ihåg brudar..ta mig aldrig seriös.




posetivt



Tummen upp til gratis designer till bloggen! - Det är så himla skönt att kunna leta rätt på nån gratis designer till bloggen, finns så mycket att välja på..visst det är lite "b" att ta en design som massa andra invalider i sverige har. Men om man inte orkar sitta att göra en helt ny design som tar ca 1 timma att göra om man vill göra det ordentligt. finns det ju denna underbara lösning som jag slog till med nyss. Ny design på 1 min, riktigt praktiskt faktiskt. Den är snygg också? ser ut som mig!

I know you care'

Jag vet att ni vill veta vem tjejen som äger bloggen är. Mitt namn är Molly Linnéa Martina Vallström, född i Södertälje men bor nu i sveriges minsta håla..Flen.. Jag kan beskriva mig själv med 3 ord, Konstig, annorlunda och BÄST! Jag är helt enkelt så jävla bäst. Jag är självsäker, 45% av min tid går till mig själv. Antingen framför spegeln, ligga i sängen och kolla film osv. Resten av tiden spenderas på mitt konstiga jag i allmänheten. That's me bitchez!
Får väl slänga upp en bild också, så ni vet hur jag ser ut. Tråkigt annars, right?

Omwhg§§§ jag är tieeep so fjårtiiiwwwz §§

Välkommen till min nya blogg!